Minecraft Sunucu Kiralama

Minecraft oyuncuları farklı kullanıcılar ile bu efsane oyunu oynamak istediklerinde sunuculara giriş yapıyorlar. Ancak sunucuların belirlemiş olduğu kurallar her zaman oyuncular için uygun olmayabilir. Bu durumda yapılması gereken en doğru hamle Minecraft sunucu kiralama işlemi olacak. Kiralama işleminin ardından kendi sunucunuzda arkadaşlarınız ile birlikte muhteşem bir Minecraft macerasına atılabilirsiniz.

Birbirinden Farklı Minecraft Sunucu Paketleri

Sizlere sunduğumuz sunucu kiralama hizmetinde tek bir seçenek bulunmamakta. Kendiniz için en uygun sunucuları seçerek oyunun farklı bir konumunda yer almaya başlayabilirsiniz. Web sitemiz karşınıza 3 farklı paket ile birlikte çıkıyor. Paketler arasından seçim yaparken ihtiyaçlarınıza uygun bir pakete yönelmeyi unutmayın. Böylece harcamanız da en doğru seviyede kalacaktır.
Paketlerimizin tamamında üstün seviyede işlemci, RAM ve SSD Disk yer almaktadır. Ancak paketlerin arasında belli başlı donanımsal farklılıklar da bulunur. Sunucuda bulunacak olan kullanıcı sayısına göre tercih yapmanız gerekiyor.
Paketlerde limitsiz trafik ortak olarak sunulan özelliklerden bir tanesi. Bunun yanında en önemli etmen olarak DDoS koruması yer alıyor. Minecraft sunucu kiralama işlemlerini gerçekleştirecek olan kişilerin en büyük korkuları arasında yer alan DDoS saldırısı sunduğumuz oyun sunucularında sorun olmaktan çıkmış durumda.
Tamamı Türkiye lokasyonlu olan paketler arasından seçiminizi yapabilir, birkaç dakikada alışverişinizi tamamlayabilir ve dünyanın gelmiş geçmiş en güzel oyunlarından birinin oynamanın keyfini sürebilirsiniz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*