Valheim Sunucu Kiralama

Valheim oyununu oynayan kişiler arkadaşları ile birlikte sunuculara girerek harika vakit geçiriyorlar. Maalesef sunucuların hepsi devamlı olarak yayında olmuyor. Bazı sunucular donanım aşamasındaki aksaklıklar sebebiyle sekteye uğrarken bazı sunucularda sunucuyu kiralayan kişiler sözleşmelerini uzatmıyor.
Yaşanan bu aksaklıklar sebebiyle istediğiniz özelliklerde bir Valheim server bulmakta zorlanıyorsanız herkesin sizin kurallarınıza uymasını sağlayabilirsiniz. Valheim sunucu kiralama işlemi ile birlikte kurallarını kendinizin koyduğu muhteşem bir sunucuya sahip olacaksınız. Harika bir düzen oluşturduktan sonra insanlar sizin sunucunuza gelerek bu harika oyunu sizin kurallarınızla oynamaya başlayacaktır.

Kaliteli Donanım ve Teknik Destek İle Sunucu Kiralama

Sunucularda en önemli etmenlerin başında donanımlar gelir. Herhangi bir oyunda kendi sunucusuna sahip olacak kişiler kaliteli donanımlara sahip olan sunucuları tercih etmeli ve kiralama işlemlerini gerçekleştirmelidirler.
Sitemizden satışa sunulan Valheim paketleri birbirinden önemli özelliklere sahiptir. Tamamı yüksek işlemci gücüne sahip olan paketlerde RAM ve SSD özellikleri de net bir şekilde belirtilmiştir. Böylece rahatlıkla seçimlerinizi yapabilir ve sorunsuz bir sunucuyu başlatabilirsiniz.

DDoS Koruması İçin Binlerce Lira Ödemeyin

Oyun sunucusu kiralama işlemleri sonrasında sunucuya gelen DDoS saldırıları en büyük problemlerden bir tanesi. Burada saldırılara karşı sert bir duruş sergileyebilecek olan kişilerin bulunması gerekiyor. Herkesin DDoS saldırıları konusunda bilgisi bulunmadığı için sert duruşu sergilemek kolay değil. Ancak firmamız Valheim sunucu kiralama işlemlerinde %99 DDoS garantisi sunmaktadır. Böylece sorunsuz bir sunucu süreci geçirebilirsiniz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*